Home / НЕ ЧЕТИ: КЛЮКИ / Крият ИСТИНАТА за състоянието на Жени Калканджиева!

Крият ИСТИНАТА за състоянието на Жени Калканджиева!

Жени Калканджиева има здравословни проблеми

Жени Калканджиева изглежда подпухнала, недоспала и уморена в къщата на ВИП Брадър. Шестата по хубост в света носи широки дрехи, които предизвикват разпалени коментари сред останалите съквартиранти. Всеобщото мнение е, че миската отново е бременна. На това уж се дължи наедрялото й коремче последно време, а и желанието й с Тачо да опитат отново да бъдат семейство. 

Image_4373217_128

Истината е, че Жени не е бременна. Затова й не се притеснява да пие вино и да пуши цигара след цигара. Продуцентите обаче крият, че вече няколко пъти, откакто е в Къщата, са й включвани системи. Не случайно Тачо забеляза синините по ръцете й, които тя отказа да коментира и смени бързо темата. 

Причината Калканджиева да крие истината за състоянието си е желанието на продуцентите да спекулират с псевдо бременността й. Не за пръв път се използва този трик за задържане на зрителския интерес. Нещо повече – във всеки сезон има по една такава мнима бременност, писа “България днес”. 

Самият Тачо също коментира слуховете, че ще става отново баща. Според него Жени вече е на определена възраст, веднъж вече станала майка, затова и не е изненадващо, че има малко коремче.

За още клюки, свързани с ВИП Брадър, харесайте фейсбук-страницата ни

About Zlatina Galina

Check Also

Разкрития за миналото на Албена Вулева СЪСИПАХА репутацията й!

5 / 5 ( 2 votes ) Албена Вулева е клептоманка, не обича да плаща …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *