Home / НАЧАЛО / Срам и позор! Мамена съпруга преби Лили от Биг Брадър

Срам и позор! Мамена съпруга преби Лили от Биг Брадър

Лили от Биг Брадър пострада пред пловдивско заведение

Лили от Биг Брадър бе взета на мушка от мамена 40-годишна съпруга, която я издебна пред пловдивско заведение. Според мълвата брадърката имала среща с мъжа на въпросната госпожа в заведение срещу Новотела в Града на тепетата.Lili-Big-Brother

Мамената жена нападнала Лили около 10 часа, когато тя излизала от заведението. Пощурялата рогоноска се нахвърлила върху бившата на Боби Ръгбиста с викове и крясъци и дори й отскубнала кичур коса.

Оказа се, че въпросната жена и друг път се е проявявала по такъв начин, писа “България днес”. По думите на Лили тя е нападала и нейни приятелки.

Брадърката смята да съди нападателката си и вече е подала жалба в полицията. Образувано е досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Въпреки инцидента, тя не се страхува за живота си и не смята да си наема охрана. Това е първият случай, при който разярена жена я напада публично, но пък ще е последният, надяват се Лили.

Брадърката разказа, че нападението е станало, преди да се качи в автомобила си. В началото тя не си дала сметка какво ще последва и не очаквала подобен развой на събитията. Мотивът за истеричното нападение е ревност, категорична е Лили.

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

About Zlatina Galina

Check Also

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?

3.4 / 5 ( 5 votes ) Андреа и тайната изгора на Кобрата в юмручна …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *