Home / АКТУАЛНО / Виктория Бекъм – дизайнер на годината
Виктория Бекъм – дизайнер на годината

Виктория Бекъм – дизайнер на годината

Поп изпълнителката Виктория Бекъм е отличена със заслужения приз „дизайнер на годината“ за 2012. Церемонията по раздаването на наградите WGSN Global Fashion Awards се състоя на 5 ноември в Лондон, в изискания хотел Савой. Причината за високото отличие на госпожа Бекъм е нейното бързо и бляскаво израстване в света на модата. Според представителка на организаторите на наградите, Виктория е създавала „бабешки рокли“ преди пет години. Тази година, обаче, бившата пош спайс е изградила „истинска модерна и примамлива марка“, отличаваща се с лукс, елегантност и високо качество. Според журито на WGSN Global Fashion Awards, Виктория Бекъм е спечелила критиците на своя страна и освен това е отправила огромно предизвикателство към циниците през тази година.

Въпреки голямото отличие на модния подиум, дизайнерката не е успяла да вземе престижната награда лично. По време на бляскавата церемония в Лондон, Виктория Бекъм е имала ангажименти в Лос Анджелис, където живее с многочленното си семейство.
Талантливата дизайнерка изказала благодарността си към организаторите и изразила радостта си от престижното модно признание в социалната мрежа Туитър. Там тя публикувала и видео от ревюто си от пролетно-лятната си колекция за 2013 година.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top