Home / АКТУАЛНО / Историята на моята стройност
Историята на моята стройност

Историята на моята стройност

Наложи се да сменя паспорта,защото в стария не можеха да ме познаят

Сега ми е страшно да гледам снимките си отпреди една година. На 23 години аз тежах 123 килограма и се придвижвах трудно из къщи.

Още от дете си бях пълничка. Родителите ми се радваха на добрия ми апетит и ми даваха постоянно разни сладкиши.Обичта ми към вкусните и сити вечери не ме напускаше дълги години. И ако не беше  Vita Energy, ,то аз щях за дълго да бъда един дълбоко нещастен човек. За това пък сега аз съм не само стройна,но и популярна.Една модна агенция прояви интерес към мен  и направи серия снимки на тема- най-невероятните  трансформации на тялото. По този начин агентството иска да привлече вниманието на общественноста към проблема със затлъстяването  и да мотивира жените да се стремят да бъдат не само красиви,но и здрави.
vita-energy

Моят собствен път към това беше дълъг.

Аз дълго си оставах дете според вътрешното ми усещане и изобщо не исках да порастна. За момчета, мода и партита не мислех до 19 годишна възраст.  Чак в университета разбрах,че също искам някакво особенно внимание от страна на другите персони.

Да стана красавица ,обаче, се оказа много по сложно отколкото си мислех. Аз престанах да ходя по концерти,да пътувам с обществен транспорт  и даже да летя със самолети ,защото не се събирах във стандартните  седалки.Представете си безформен хипопотам с не ясни очертания – това бях аз. Веднъж наистина и ме помолиха да заплатя две места. Толкова много място заемах. А колко обикновени столове бяха счупени от мен в кафенетата е страшно даже да си спомням.

Естествено,аз се опитвах да отслабна, но слабостите ми не ми позволяваха.  Да посещавам залата за фитнес за мен бе сложно и срамно.. Коремът се тресе,задъхване,пот. Неее! Много хора ми казваха: “Стегни се и отиди в залата за фитнес”.  Лесно е да се каже. Аз се чувствах безпомощна и единственото нещо ,което ме успокояваше беше храната.

Случайно стечение на обстоятелствата ми помогна да се променя. Веднъж на един от семейните ни празници сестра ми предложи да опитам коктейла за отслабване Vita Energy ,за който била чувала в някакво телевизионно предаване. Аз се съгласих колкото да спре да ми досажда,но вкъщи все пак започнах да употребявам  добавката.

Само след седмица и половина забелязах,че всекидневните ми дрехи започват да ми стават широки. Кантарът подтвърди,че съм загубила 10 килограма. Аз се учудих двойно повече, защото не бях променяла рациона си изобщо. Въодушевена от постигнатите резултати, аз положих усилие на волята и спрях да ям след 8 вечерта. В резултат на това отслабнах с още 47  килограма за 2 месеца и шашнах инстаграм с преобразяването си.

И ако Вие сте решили да промените живота си: Да станете звезда в инстаграм,да накарате някого да се влюби във Вас,да шокирате всички свои неприятели, или просто да бъдете щастливи, то отслабването е отличен шанс да сторите това. Няма никакво значение на колко сте години. Успехът не признава възрастовите ограничения.

Историята на моята стройност
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top