Home / АКТУАЛНО / Ужасяващо! Стероиди превърнаха красива блондинка в изрод (снимки)

Ужасяващо! Стероиди превърнаха красива блондинка в изрод (снимки)

Барманката Кандис Армстронг не може да се познае, стероидите я превърнаха в мъж

Кандис Армстронг е ужасена от трансформацията на тялото си след дългогодишния прием на стероиди. Стройната някога барманка днес прилича досущ на мъж. Трансформация са претърпели и някои деликатни органи, които сега приличат на мъжки такива. Бодибилдърката разкрива, че вече си има малък п*нис с

Кандис вече не знае мъж ли е, или жена...
Кандис вече не знае мъж ли е, или жена…

дължина около 3 сантиметра. Това “чудо” е следствие от стероидите, не пожалили и гърдите й. Днес те висят безформено и не изглеждат никак привлекателно.

Страничните ефекти от стероидите при Кандис са плашещи и дори ужасяващи. Тя прилича 100% на мъж, но това никога не е влизало в плановете й. Бившата барманка не е планирала да се превръща в чудовище, но и не може да спре със стероидите. Смята, че ако спре, ще изгуби мускулите си, но ще остане обилното окосмяване и грубия глас. За да върне стария си вид, ще се наложи да се подложи на сериозна операция. На този етап обаче такава опция не съществува в плановете й.

Кандис няма нищо против да се облича като мъж. С този вид никой не би предположил, че е жена. Така може да почувства какво означава да си в другия отбор.

Много бодибилдърки имат същия проблем, но дори и това не може да си спре да се тъпчат със стероиди в стремежа си да трупат мускулна маса.

About Zlatina Galina

Check Also

Сексът и парфюмите

Парфюмите са били използвани за въздействие върху сексуалността още от дълбока древност. Всичко започва в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *