Home / ОТНОШЕНИЯ / Истината за моделите и парите

Истината за моделите и парите

Истината за моделите и парите от доста време е прозрачна за нас. Какво е необходимо, за да станеш модел днес? Трябва ти талант, обаяние, чар и най-вече средства! Това в комбинация не се постига лесно! Изискват се огромни жертви, компромиси с личността и навиците.
Може би си мислите какво лошо има да си модел! Снимат те, носиш оригинални дизайнерски тоалети, обкръжен си от популярни хора! Това е твърде далеч от истината. Действително се изисква глад, ежедневни тренировки и подлагане на всевъзможни процедури!
Моделите в България, които успяват сами да се издържат не са много. Повечето от тях търсят помощ от родители или богати партньори. Хонорарът им е не повече от 30лв, а участията от 2 до 4 в седмица. Тяхната цел е популярността. Мечтата им е бързо да се превърнат в холивудски звезди. За съжаление това е трудно постижимо!
Факт е, че истинските модни агенции в нашата страна, които се издържат само от дефилета и ревюта са малко. Всички останали са се маскирали. Те действителност са елитни публични домове. Красивите момичета продават телата си. Целта им е да поддържат определен стандарт на живот, който обикновена работа не би им осигурил.
Има и такива, който наистина се справят сами. Те непрестанно позират по модни дефилета, което им помага да съществуват. Да поддържа тялото и красотата си един модел трябва да разполага с доста средства. Живеем в България, а страната ни не отделя много за мода.
Манекените в Италия, Франция или Германия вероятно успяват да печелят добре. Това се дължи на факта, че позират за световноизвестни марки. Продуктът, на които се продава твърде добре.
Неизчерпаема е темата за моделите и парите. Техните допълнителни занимания са на прицел ежечасно! Истината е проста! Когато човек има желание да се реализира в определена сфера винаги може да намери начин! Нека това не става на всяка цена!

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top