Home / НАЧАЛО / Русата Златка хвърли бомбата: Бременна съм!
Русата Златка хвърли бомбата: Бременна съм!

Русата Златка хвърли бомбата: Бременна съм!

Русата Златка планира сватба с доста по-младия си приятел

Русата Златка разкри най-голямата си тайна пред цяла България  в къщата на ВИП Брадър. Красавицата призна, че чака бебе от доста по-младия си приятел. Влюбените дори планират сватба, след като напуснат шоуто.

Златка ще става майка!

Златка ще става майка!

Златка Димитрова пък веднага отправи послание към приятеля си да не му мисли много, ами и той да действа. Тя също се размечта за бебе и дори си позволи да дава съвети на колежката си за бебетата. Изобщо цялата къща е обхваната от радостната вест и темата за бъдещето бебе на моделката и ММА боеца измести всички останали интриги.

За мнозина обаче това е просто ПР и част от мисията. Във ВИП Брадър стана модерно да се женят и да бременеят. Във всеки сезон има поне по една бременна.

Нека припомним за Благой Иванов-Багата, чиято приятелка уж беше бременна. “Новината” гръмна точно по време на престоя му, докато го сваляше Черната Златка. Сега интригата се повтаря. Дали не взеха да се изчерпват сценаристите, питат се зрители.

“Не очаквах, че Златито ще се хване с някой 20-годишен. Представях си я с някой 40-годишен чичко-паричко. Явно е щастливо момичето. Честито на влюбените!”, пише наша читателка.

Вярвате ли, че Русата Златка наистина е бременна? Изчерпа ли се репертоара на Големия брат?

Ако ни харесвате, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук! 

Русата Златка хвърли бомбата: Бременна съм!
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top