Home / РЕЛАКС / Sani Resort, Халкидики

Sani Resort, Халкидики

Август е към своя край, а още не сте си починали? Остават броени дни до края на отпуската и трябва да се заредите с нови сили за работната седмица. Имате нужда от промяна и отдих!
Ако искате това лято да прекарате една незабравима почивка на екзотичен остров, заповядайте на остров Халкидики в Гърция. Ако търсите забавления, приключения, качествено обслужване и усмихнат персонал, заповядайте в хотелски комплекс Sani Resort. И всичко това на  разумна цена. Сега!

Хотелският комплекс Sani Resort, един от най-луксозните гръцки комплекси, който се намира само на 70 км. от солунското летище и предлага безброй изненади за своите посетители. Освен четирите 4-звездни хотела, с които разполага Sani Resort, в 16-те ресторанта  гостите ще открият уютна атмосфера, изтънчена кухня и докосване до гръцката култура. Комплексът разполага с 15 бара, където можете да опитате от традиционната гръцка напитка узо и да прекарате невероятна вечер под звуците на приятна музика.

За да направи Вашия отдих пълноценен комплекса  разполагаме със СПА- център, а за най-малките са подготвени два детски клуба с много игри и изненади. Любителите на  спорта също няма да останат разочаровани,  Sani Resort  е оборудван с фитнес зали, тенис кортове, футболно, волейболно и баскетболно игрище.

Почитателите на приключения ще имат възможност да посетят пещерата Петралона и музея, в който са експонирани останки  и кости на праисторически бозайници. Към други забележителности на полуостров Халкидики, които не трябва да пропускате можем да включим двадесетте уникални манастира на Атон, древния град Олинтус и родината на Аристотел – Стагейра.

Изберете полуостров Халкидики!  Подарете си това удоволствие, защото го заслужавате!

Sani Resort, Халкидики ще се погрижи за  Вашето добро настроение!

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top