Home / ОТНОШЕНИЯ / Женски мечти! Как да намерим идеалния мъж

Женски мечти! Как да намерим идеалния мъж

Мъж-мечта! Има ли идеален мъж и как може да го намерим? Дали в днешно време съществуват тези женски мечти? Наистина ли има жени, които го търсят или са достатъчно здраво стъпили на земята?
Много често, когато става дума за мъжа-мечта, жените започват неговото физическо описание. Висок, рус, синеок…. Качествата на характера се изчерпват до „добър и мил“. Мъжът-мечта обаче идва, тогава, когато му позволите да дойде и тогава, когато не се опитвате да го сравнявате с модела във вашето съзнание. Какво се иска от теб?
Не, че харизмата е нещо, на което може да се научи човек, но се опитай! Една приветлива усмивка, би накарала Него да падне в плен още на първата ви среща. Нищо чудно да получиш смс в късните часове на нощта „Имаш страхотна усмивка“. Повярвайте, мъжете не гледат само гърдите. Те са пленени от усмивката. Мъжете харесват доброто излъчване и силната жена. Този тип жени те ги намират за привлекателни. Но нека и демонстрацията на силния ви характер бъде в допустимите граници. Не плашете мъжа-мечта! Съблазнете го!
Много дами, които вече имат горчив опит, сигурно изпитват някакво огорчение. Това ги прави предпазливи. Сигурно след редица неуспешни връзки е възможно да се появи и самосъжалението. Спрете! Започнете отново да обичате себе си. Днес никой мъж няма да се влюби в жената, която не обича себе си! Та те са толкова страхливи, когато става дума за вашето щастие. Не биха желали да носят отговорност за него, особено ако нещо не потръгне както трябва!
В случай, че вече сте започнали да излизате с някой мъж, който ви харесва, не го показвайте. Накарайте го да ви поиска. Мъжът е ловец по природа. Той иска да си преследва плячката. Не го преследвайте вие. Може да изгаряте от желание да го чуете или да му пратите смс, но по-добре изчакайте той да го направи!
Може би едно от нещата, което ви дели от мъжа-мечта– бившият! Всеки следващ партньор бива подложен на сравнението с него. Ала този може да е по-добър, просто му дайте шанса. Оставете го да го направи по неговия си начин. Може винаги да сте искали точно това!
Мъжът-мечта ще дойде в мига, в който го повикате. Само не го слагайте в рамка!

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top