Home / НАЧАЛО / Андреа уплаши зрителите на “Поверително от Н.Л.”

Андреа уплаши зрителите на “Поверително от Н.Л.”

Андреа уплаши зрителите на “Поверително от Н.Л.”
5 (100%) 1 vote
Андреа изглежда доста незабележимо без традиционния си тежък грим

Андреа уплаши зрителите на “Поверително от Н.Л.” благодарение на папарашки снимки, показани в рамките на конкурса “Стани папарак”. Николета Лозанова за пореден път нанесе удар на бившата си приятелка Андреа, показвайки я без грим.

andrea

Снимките са направени от Десислава Райчева, изловила певицата сутринта след участие. Няма как да премълчим факта, че Андреа не прилича ни най-малко на себе си, или поне на образа, който сме свикнал ида виждаме. Не особено гласовитата блондинка залага на тежкия грим, изкуствените мигли и провокативни тоалети, за да привлича вниманието на околните. Какво обаче се случва, когато тези неща ги няма, питат зрителите на ТВ7.

Фолкзвездата била забелязана в компанията на стилиста Вили, който е опълчил на папараците да я снимат. Десислава Райчева все пак успяла да щракне силиконката, благодарение на която спечели скъп фотоапарат за още светски набези.

андреа

Самата Андреа обаче ни най-малко не се интересува от мнението на хората и продължава да скандализира с поведение и визия, писа “Всеки ден”. Тъй като номерата й се изтъркаха, сега се чуди по какъв друг начин да предизвиква интерес, коментират форумци в нета.

About Zlatina Galina

Check Also

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?3.4 (68%) 5 votes Андреа и тайната изгора на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *