Home / ДИЕТИ / Една наистина ефективна диета с елда
Една наистина ефективна диета с елда

Една наистина ефективна диета с елда

Свалете до 7 кг. за една седмица с диета с елда

Диета с елда е една от най-лесните и разпространени монодиети. Продължителността на диетата е една седмица и може да бъде повторена най-рано два месеца след първото прилагане. По време на тази диета с елда не усещате глад, тъй като елдата поддържа чувството за ситост. Задължително трябва да изключите от менюто си алкохола и газираните напитки.

dieta s elda

Ефективна седем дневна диета с елда

Предлагаме ви два варианта на диета с елда: За този вариант ви е необходима една чаена чаша елда, която измивате хубаво на течаща вода и заливате с три чаени чаши гореща вода. Оставяне така приготвената елда да престои така една нощ и на сутринта отцеждате останалата вода. Получената каша разпределяте на няколко порции за целия ден. Не се прибавя сол, масло или захар. Елдата се хапва в натурален вид, като може да я подправите само с по една чаена супена лъжичка нискомаслено кисело мляко и малко канела. През целия ден не се хапва нищо друго освен елдата, но ако ви е много гладно може да хапнете една ябълка като междинна следобедна закуска. Пият се много течности, като предимство има водата и зеления чай. Позволено е през първите няколко дни да си приготвите две порции елда.

При втория вариант на тази диета чаша и половина елда се сварява в три чаши вода. Така получената каша се разпределя на три равни порции. Отново единствено позволените добавки са кисело мляко и канела. Между основните хранения е добре да си пият прясно изцедени зеленчукови сокове от морков, тиква и целина. Позволено е също така и зелен чай, но без захар. Имайте предвид, че количеството течност не трябва да надвишава два литра дневно.

Който и вариант да изберете на тази диета с елда определено ще постигнете добри резултати, които лесно може да запазите за по-дълъг период от време.

Една наистина ефективна диета с елда
5 (100%) 3 votes

Коментирай

Коментари

About Силвия Георгиева

Scroll To Top