Home / АКТУАЛНО / 8 неща, които никой не ти казва за брака
8 неща, които никой не ти казва за брака

8 неща, които никой не ти казва за брака

И те заживели щастливо… Реалният живот обаче не е приказка

Ти си умно момиче! Знаеш, че животът не е приказка. Накъде дълбоко в подсъзнанието си обаче имаш романтични видения на Пепеляшка или може би на Джулия Робъртс. Нито една от двете обаче няма да те подготвят за брака. Виж нещата, които никой не ти казва.

Бракът не е приказка, но ти често ще влизаш в ролята на Пепеляшка...

Бракът не е приказка, но ти често ще влизаш в ролята на Пепеляшка…

• В един момент ще погледнеш мъжа до себе си и ще се запиташ това ли е мъжът, до който ще се събуждаш цял живот. Ще започнат да те дразнят страшно много неща и ще се запиташ в момент на лудост дали не си направила най-голямата грешка в живота си.
• Да се разбирате понякога е адски трудно. В началото смяташе, че ще се наложи да бъдеш просто търпелива. Истината обаче е, че ти трябват много повече неща. Бракът изисква доста работа, която в някои случаи не ти е по силите. Твоят човек не се е разкрил напълно и ще ти се наложи да го опознаваш всеки ден. Някои неща в него определено няма да ти харесат.
• Ще си лягаш ядосана, когато ти идва да крещиш. Скандалите са неизбежни за всяко семейство. Ще има случаи, когато ще си казвате гневни обиди, ще се обвинявате и нападате. В такива ситуации първото нещо, което трябва да направиш, е да се успокоиш. Погледни нещата от друг ъгъл, в перспектива. Дай си малко почивка и си налей чаша хубаво вино.
• Понякога с*ксът ще бъде просто мираж! Е, нали не мислиш, че ще го правите като младоженци цял живот?
• Често ще говорите на различни езици и ще мислите за различни неща. Когато говорим за някои разногласия, като кое е правилно и кое – погрешно, нещата не са черни или бели. Всичко зависи от начина, по които ще погледнете на нещата. Колкото повече го опознаваш и оценяваш, толкова повече трябва да зачиташ неговите позиции.
• Щастливият брак не означава, че няма да има конфликти. И ти, и той ще водите битки за определени неща. Не се отказвай от своите за нищо на света, защото те правят това, което си.
• Ще осъзнаеш, че можеш да се промениш. Винаги си казвала, че не можеш да се промениш? И двамата ще се промените след брака, след появата на децата и увеличаване на отговорностите. Важното е да не забравяте защо сте заедно…
• Не си застрахована от ревност и изневяра. На всеки може да се случи! Ако години наред го дебнеш да го хванеш в крачка, накрая наистина ще ти изневери.

Всички тези неща правят брака толкова интересен и вълнуващ. Дори и скандалите са част от красотата му. Когато има любов, всичко се нарежда само!

8 неща, които никой не ти казва за брака
4.57 (91.43%) 7 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top