Home / МИСТИКА И ОЩЕ НЕЩО / Цветови тест за енергийния ви потенциал
Цветови тест за енергийния ви потенциал

Цветови тест за енергийния ви потенциал

 

ЗЕЛЕНО

Този тест ще ви даде точна представа за това в коя област имате силна енергия, къде усещате нейната липса, как да ползвате силата на енергиите във вас и как да се предпазвате от лошите енергии.

Според създателите на теста, той е до 95% точен.

7 чакри отговарят на 7 цвята

chakras1

Седемте основни чакри са свързани с конкретни области на съзнанието. Те също имат своя характерна функция и характеристика. Всяка чакра е свързана с един орган и един от седемте цвята на цветовия спектър. Ето кои са тези цветове –

ЧЕРВЕН,    ОРАНЖЕВ,    ЖЪЛТ,    ЗЕЛЕН,    НЕБЕСНО    СИН,

ТЪМНО СИН,    ВИОЛЕТОВ

Разгледайте ги внимателно и продължително!

3d colorful background

Сега затворете очи, отпуснете се и си представете, че сте сгушена уютно, в малко сапунена мехурче. Запълнете го с цветната енергия на първия цвят, който ви хрумне.  Този цвят е вашата водеща енергия.

soap_bubble_home_page

ЗЕЛЕНО

woman in green2

Обгърнати сте, като в грахова шушулка. Трябва да знаете тогава, че докато Червената, Оранжевата и Жълтата енергии са енергии на тялото, то Зелена енергия е енергията на душата. Зелената чакра може да допълни и компенсира недостатъците на Червената, Оранжевата и Жълтата. За жалост, тя има силата и да ги смаже, ако съгласно нейната енергия тялото е нечисто, мислите погрешни и чавека не е достоен за любов и уважение.

Основните насоки на Зелена енергия са любовта и духовното. Любовта към конкретни хора. Любовта към хората като цяло, към Родината, към  Вселената и любовта към Бога.

Зелената  чакра се намира в центъра на гърдите, до сърцето, затова я наричат Сърдечната чакра. Нейните основни проявления са възхищение и възторг. Тя отговаря за приемането на самия себе си, заобикалящите ни хора и на света изобщо.

Когато тя е в равновесие със заобикалящата ни среда, работи меко и излъчва чиста Зелена енергия. Но ако човек откаже да приема света или някое от неговите проявления, чакрата започва да боксува – излъчва нечиста енергия, и ние чувстваме това като обида. Ставаме неприятни за себе си и за околните. Много неприятно е да се чувстваш наранен.

За да се нормализира функционирането на чакрата, е важно да се осъзнае, кое около нас разрушава хармонията ни  и да се отстрани.

В резултат на нарушаването функциите на Зелената чакра,   може да имаме усещането за камък в гърдите, застрашени сме от болести като бронхит, белодробни и сърдечни заболявания.

Необходимо е да приемем факта, че другите не винаги оправдават нашите очаквания, а и не е нужно.

Когато се научим да обичаме хората и света около нас, такива каквито са, отново ще можем да се гмурнем в чистата зелена вълна на възхищението и възторга от живота.

За НЕБЕСНО    СИНИЯТ,  цвят ще ви разкажа утре, по това време, тук!

светло синьо

Цветови тест за енергийния ви потенциал
5 (100%) 3 votes

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top