Home / НАЧАЛО / Горчивите сълзи на Валери Божинов трогнаха цяла България
Горчивите сълзи на Валери Божинов трогнаха цяла България

Горчивите сълзи на Валери Божинов трогнаха цяла България

Валери Божинов се срина психически! Не може да понесе раздялата с Николета.

 Най-одумваната любовна двойка в България – Валери Божинов и Николета Лозанова, не спира да вълнува аудиторията. След като седмици наред се говореше за раздели и изневери, а участниците в любовната мелодрама ту отричаха, ту потвърждаваха, ето че доживяхме да видим сълзите на футболиста. Че плейметката е красавица, се вижда, но чак да разплаква мъжете, не сме очаквали. Горкият Валери се срина и показа истинското си лице, а то няма нищо общо с налагания образ пред обществото – на мачо и плейбой.

 valeri

Явно дойде време да сложат край на театъра и да лъснат истинските им чувства. Дали пък ролите не им омръзнаха, или се борят за още известност, не е ясно. Факт е, че Валери Божинов не може да прежали раздялата и тъгува за второто си загубено семейство. Първо се срина връзката му с певицата Алисия, за която се изписаха тонове вестникарска хартия, сега към провал върви и бракът му с Николета.

Womens.bg се добра до най-горещата клюка, а именно, че Валери е изригнал пред приятеля си Азис и е разказал цялата истина. Изповедта му била съпроводена с горчиви сълзи и обвинения. Първа Николета си позволи да говори за отношенията им от ефира на „Поверително“. Тогава Валери стана свидетел на цялото шоу и също обеща да даде интервю. За негова изненада се натъкна на Азис. На 12 октомври зрителите на новото предаване ще станат свидетели на продължението на сапунката, писа „Всеки ден“.

Какво ли не правят хората за слава и пари. Валери и Николета се чувстват едва ли не длъжни да информират обществеността какво се случва в спалнята им, кой изневерил и кой не. Пълна загуба на време, възмущават се наши читатели. Форумци пък обвиняват Алисия, че сега злорадства за проваленото им щастие.

Сагата продължава…

Горчивите сълзи на Валери Божинов трогнаха цяла България
4.2 (84%) 5 votes

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top