Home / НАЧАЛО / Исторически трансфер! Ани Салич сменя бТВ с БНТ?!

Исторически трансфер! Ани Салич сменя бТВ с БНТ?!

Ани Салич обмисля прехвърляне в БНТ

Ани Салич е пред голямото решение да изостави бТВ и да се прехвърли в БНТ. Това започна да се говори усилено след появата на новинарката на благотворителния концерт на телевизията-майка БНТ. Водещата на  следобедните и централните новини на бТВ се оказа в центъра на купона, раздавайки грамоти на УНИЦЕФ. Събитието беше излъчено по БНТ, писа “Всеки ден”.Ани-салич-1

Нека не забравяме, че БНТ и бТВ са големи конкуренти. Освен това държавната телевизия търси известни лица, които да привлекат повече зрители. Водещите, на които зрителите симпатизират, не са повече от двама-трима, а Ани Салич е идеалният вариант за привличане на нова аудитория.

Интересно е да отбележим, че позицията й в бТВ вече не е особено привлекателна. Освен че спряха проекта й “Вокс попули”, от телевизията я изместиха в следобедните новини. На нейно място виждаме колежката й Виктория Петрова, която дълго време я заместваше и водеше далеч по-слабо гледаните емисии през деня. След този развой на събитията няма да се изненадаме, ако Ани Салич  поеме към БНТ. Кой ще загуби повече от този трансфер, все още не се знае.

Ако харесвате сайта ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

About Zlatina Galina

Check Also

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?

3.4 / 5 ( 5 votes ) Андреа и тайната изгора на Кобрата в юмручна …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *