Home / НЕ ЧЕТИ: КЛЮКИ / Мария Шарапова отказа на Гришо
Мария Шарапова отказа на Гришо

Мария Шарапова отказа на Гришо

Григор Димитров и Мария Шарапова отложиха сватбата си

Звездното момче на тениса Григор Димитров е направо заслепен от колежката си Мария Шарапова. Двойката доста усърдно демонстрира прекрасни любовните отношения, а това определено радва феновете им. Не отдавна Маша подметна в социалната мрежа, че Гришо вече дори й говори и за развитие на връзката им и евентуално официално узаконяване на отношенията им. Чаровната тенисистка обаче има доста горчив опит с брачните връзки и определено не бърза да се обвързва отново.

grigor dimitrov2

Наистина ли Мария Шарапова отказа на Гришо

Маша и Григор Димитров са на романтична почивка в Мексико. Двамата не пропускат случая да споделят преживяванията си с почитателите в социалната мрежа и споделят множество снимки от ваканцията си.

Фотосите предизвикаха множество коментари, усмивки и въпроси сред феновете на двойката. Повечето коментиращи не пропускат да се възхитят на визията на любимите си тенисисти, но не са малко и тези които директно питат кога ще се врекат един на друг. По този интересен въпрос двойката пази пълно мълчание и по никакъв начин не дава да се разбере за истинските им намерения. Това кара форумци да коментират, че определено Мария Шарапова е отрязала Гришо и засега сватба няма да има. Казано по друг начин двамата предпочитат да са отдадени един на друг и да градят кариера, без да се налага да се обвързват сериозно с брачната клетва.

Погледнато от друг ъгъл обаче, Мария Шарапова се разбира отлично с родителите на Гришо и може да се каже, че двамата са завършена двойка дори и без брак.

 

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=kpZIcfj1kiU&w=560&h=315]

Мария Шарапова отказа на Гришо
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Силвия Георгиева

Scroll To Top