Home / НАЧАЛО / Преслава шокира с признание
Преслава шокира с признание

Преслава шокира с признание

Преслава живее с Бирмата на семейни начала от 2 години

Преслава шокира многобройните си фенове с признанието, че вече е омъжена жена. Тя разкри, че живее с приятеля си Георги Станоев-Бирмата от цели 2 години като семейство. Певицата се е нанесла в богаташкия дом на младия си любовник и то няколко часа, след като се запознали. Доброто финансово състояние на Бирмата впечатлило фолкзвездата и тя не се двоумила дали да си събере багажа и да си смени адреса.

Преслава и Анелия

Преслава и Анелия

Преслава призна още, че страстта помежду им е толкова силна, че не могат да контролират хормоните си. Майката на Бирмата обаче не посрещнала толкова сърцато снахата, тъй като не одобряла някои нейни навици. Начинът й на живот, участията до късно и нежеланието да се грижи за дома си карали свекървата да бълва огън и жупел. В крайна сметка се съгласила да наемат две камериерки, които да прислугват на младото семейство, писа “Всеки ден”.

Womens.bg обаче ще припомни, че връзката на Преслава и Бирмата не е толкова идеална. Двамата се разделяха на няколко пъти, тъй като характерите им си приличат прекалено много. Въпреки че живеят заедно от 2 години, те все още не са се научили как да си напаснат характерите. Затова и често се карат. Мислят за сватба, но Преслава като че ли се страхува. Богаташът й сваля звезди, но докога, пита се пайнерката. Самата тя отблъсква всички останали мъже, защото по-добра партия няма да намери.

Още клюки за пайнерките ТУК!

Посетете и Фейсбук страницата ни!

Преслава шокира с признание
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] Преслава показа, че няма отношение и респект към законите, свързани с тютюнопушенето в заведенията. Певицата не само запали пурата на ВИП фен, но и позира с гордост пред фотографа си. Снимката, разбира се, веднага се появи в един от профилите й в социалната мрежа “Фейсбук”, видя Womens.bg. […]

  • Scroll To Top