Home / ИНТЕРЕСНО / 12 чифта обувки за 12 бивши любовници

12 чифта обувки за 12 бивши любовници

Изложбата на „12 чифта обувки за 12 бивши любовници“ на Sebastian Errazuriz, изследва по интересен начин въпроса за любовта и секса чрез спомена за 12 предишни връзки.

12 chifta obuvki za 12 bifshi liubovniciФактът, че всяка обувка е вдъхновена, от преживяванията и усещанията му в негова истинска, лична, любовна история, прави тези скулптури твърде интимни, за да бъдат просто продукт.

Скулптурите са придружени от лични снимки на автора, за всяка любовна история. Errazuriz разкрива един поглед към бившите си връзки, в процес на контрол и самооценка, предавайки нюансите, останали в спомена за тях. 

Оригиналните имената на жените са променени, за защита на тяхната самоличност.

12 chifta obuvki za 12 bifshi liubovniciТворецът признава, че любимият му чифт е "Cry Baby", толкова „простичка“, но и толкова различна от всички обувки, които някога сте виждали. Явно му е било трудно в началото, да се реши да направи, нещо толкова очевидно нелогично и нетипично.

Изложбата може да се види от 06 декември 2013г. до 06 януари 2014 г. в Melissa Pop Up Shop, в Маями, Флорида, с чиято помощ и подкрепа Sebastian Errazuriz, успява да завърши футористичния си проект „12 чифта обувки за 12 бивши любовници“.

В галерията можете да видите всичките 12 чифта обувки и 12 бивши любовници: 

About Ivanela Petrova

Check Also

Сексът и парфюмите

Парфюмите са били използвани за въздействие върху сексуалността още от дълбока древност. Всичко започва в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *