Home / НАЧАЛО / СКАНДАЛНО! Мария се подигра с Гущеров?!

СКАНДАЛНО! Мария се подигра с Гущеров?!

Мария върти тайна любов с един от охранителите си

Мария има доста по-близки от нормалното отношения с един от бодигардовете си, твърди “Всеки ден”. Певицата се изкушила за пръв път преди няколко месеца по време на участие в провинцията.

Maria

Още преди няколко месеца приятелят на Мария – Християн Гущеров, нае внушаваща респект охрана, която следва неотлъчно миньончето. Всеки един от гардовете взима 3 000 лева, за да я пази от фенове и недоброжелатели. Момчетата от охраната съвсем не са случайни, а прецизно избрани лично от депутатския син. Те не само изглежда внушително, но и са отлични професионалисти, разкрива източникът на таблоида.

Искрата между фолкзвездата и един от бодигардовете й пламнала в началото на годината, когато Християн Гущеров бил в чужбина по работа. След като бизнесменът се върнал, Мария продължила да се среща тайно с гарда си. Близостта им съвсем нормално се проявявала само в провинциалните хотели, за да не бъдат хванати в крачка.

Мария се оправдавала пред приятеля си, че е толкова близка с охраната си, защото прекарват много време заедно. Истината обаче била, че един от тях успял да я впечатли много над допустимото в случая.

About Zlatina Galina

Check Also

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?

3.4 / 5 ( 5 votes ) Андреа и тайната изгора на Кобрата в юмручна …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *