Home / ДИЕТИ / Отървете се от мазнините по талията с лимонова вода
Отървете се от мазнините по талията с  лимонова вода

Отървете се от мазнините по талията с лимонова вода

Само за четири дни влезте във форма с уникалната лимонова вода

Приготвената по тази рецепта лимонова вода може да направи истински чудеса за вашата визия. Според запознати само за няколко дни е възможно да отслабнете с поне 5 килограма и да намалите обиколката на талията си с няколко сантиметра. Лимоновата вода има много добър изчистващ ефект върху организма. С допълнителните съставки по рецептата ефектът се ускорява многократно.

limonova voda

Стопете сланинките по талията с лимонова вода

Преди да пристъпите към отслабване с лимонова вода е добре да знаете, че е желателно сутрин преди закуска да изпивате по една чаша от приготвената напитка. Добре е през целия ден да пиете от охладената лимонова вода, като цялото изпито дневно количество трябва да бъде минимум два литра. Имайте предвид, че за да получите желания ефект трябва да избирате по-лека и здравословна храна, а вечерята да не е по-късно от 20ч. Заложите и на физическата активност, тъй като тогава резултата наистина е учудващо добър.

За направата на лимонова вода са ви необходими 2 л. минерална вода, лимон, краставица и 10 листенца прясна мента. В достатъчно голям съд налейте минералната вода, добавете нарязания заедно с кората лимон и направената на колелца краставица. Накрая добавете пресните листа мента. Похлупения съд приберете за една нощ в хладилника и използвайте през следващия ден. Не махайте съставките на напитката от водата, а само прецеждайте преди употреба. Продължителността на диетата с лимонова вода е пет дни, като за всеки ден приготвяте нова порция от напитката.

Отървете се от мазнините по талията с лимонова вода
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Силвия Георгиева

Scroll To Top