Home / ДИЕТИ / Екстракт от артишок за отслабване

Екстракт от артишок за отслабване

Напоследък голяма популярност доби до скоро неизвестния артишок. Той представлява неразцъфнала цветна пъпка на едно голямо бодливо растение, което се състои от виолетови или бели месести части. Той е средиземноморски зеленчук, и е лесно откриваем в търговската мрежа през цялата година. Богат е на биоактивни вещества,
като от острите му листа може да се извлича екстракт, използван в много лекарства.
В последно време стана популярно и използването на артишока за отслабване.

Уникалната концентрация, открита в сърцевината на артишока спомага за пречистването на токсините от тялото, изгаря мазнините и премахва задържаните излишни течности в тялото. Артишока за отслабване ви предоставя една невероятна възможност да се преборите с излишните килограми. Той притъпява глада и със съдържащите си фибри, спомага за нормалното функциониране на червата.

Артишокът за отслабване е сравнително нетраен продукт, поради което е препоръчително да се съхранява в хладилник. Хубаво е да се консумира до четири дни след покупката му. Най-добре е да се консумира сварен на пара, тъй като по този начин се запазват всичките му хранителни вещества. Но може и да се задуши или изпече. Прясната сърцевина на артишока за отслабване е идеална за прибавяне в салата, като се нареже на тънки ленти.
С него може да приготвите суфле, или да го запечете с гъби и поръсите с пармезан. Има много начини и всеки от тях ви предлага едно вкусно и здравословно решение за борбата ви с килограмите.
Както и с всяко нещо, и с артишока за отслабване – не бива да се прекалява. Също, ако имате камъни в жлъчката, трябва да се консултирате с лекар преди да прибегнете до употребата му.
Като цяло, славата която придоби артишока за отслабване, е напълно заслужена. С многото си полезни съставки и лечебни свойства, той е на-доброто решение за ествествено и здравословно сваляне на килограмите.

Екстракт от артишок за отслабване
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top