Home / ЗДРАВЕ / Отслабване с правилен хранителен режим
Отслабване с правилен хранителен режим

Отслабване с правилен хранителен режим

           Осигурете на вашето тяло горивото, от което то се нуждае. Колкото повече физическа активност проявявате, толкова повече расте вашата нужда от храна, но не каква да е манджа, а богата на витамини и минерали. Енергийно-натоварената храна стимулира със съдържащите се в нея вещества вашето тяло и го държи сито през целия ден с по-малък калориен прием.

Важно е да се научите как да се храните правилно във всяка една фаза на деня и нощта, както и да пиете вода. Мнозина пропускат този важен енергиен фактор и го заместват с всякакви висококалорийни газирани напитки, които имат негативен ефект върху вашето здравословно състояние.

Пълнозърнестата храна трябва задължително да присъства във всяко хранително меню за отслабване. Тя е богата на фибри, които стимулират вашия дневен хранителен обмен. Белият хляб е много вреден – той съдържа прекалено много въглехидрати, които с времето при бездействието ви се натрупват като лоши мазнини в човешкото тяло. Заменете храните, които консумирате сутрин (сандвич, хамбургер, хот-дог и др.) с пресни плодове и зеленчуци. С консумацията им ще получите част от нужните ви за деня витамини и минерали, и ще се чувствате сити. Бананът е добър пример, защото е подходящ поради съдържанието си на устойчиво нишесте. Все пак не трябва да се прекалява и може да се набляга на плодове като ябълки, ананас или грейпфрут, които са с високо водно съдържание.

Морските дарове трябва да присъстват в менюто поне веднъж седмично. Съдържанието на протеин и омега-3 мастни киселини ги прави изключително полезни. Така ще заздравите кръвоносните съдове и работата на вашето сърце. Препоръчително е да се намалят твърдите мазнини, като бъдат заменени с нискомаслени продукти. При млечните продукти, дори може да използвате обезмаслени. Не купувайте такива, които са на растителна основа. Много от тях са повече вредни, отколкото полезни. Приемът на вода и сок (фреш) е задължителен.

Разработка на индивидуален хранителен режим

Предлагаме на вашето внимание услугите на медицински център „Орто Пункт“, с които бихте могли да се запознаете обстойно в уебсайта на фирмата, а именно http://drkamenov.biz – те разработват индивидуални хранителни режими за отслабване, подхождайки с внимание към всеки клиент, изследвайки пациентите си чрез модерната апаратура, която разполагат, включително японски телесен анализатор от най-висок клас, извършват лабораторния изследвания и прочие други медицински дейности.

Водещ лекар в този медицински център е доктор Камен Каменов – доказан специалист по вътрешни болести, кардиология и остеопороза. В случай че е налице здравословен проблем, консултирайте се с някой от лекарите в „Орто Пункт“ – те ще ви съдействат с радост.

Защото отслабването е твърде важно, за да се подхожда към него ненаучно и все пак твърде важно, за да се подхожда към него само научно! Това самодопълващо се противоречие е показателно за подхода на лекарите от медицински център „Орто Пункт“ при разработката на индивидуални режими за отслабване.

Освен това бихте могли да се запишете и в 13-седмичната програма за сваляне на тегло, която доктор Камен Каменов въведе в центъра. Запознайте се подробно с нея като посетите горепосочения уебсайт.

Статията е предоставена от http://webselo.com – професионални рекламни и творчески текстове, копирайтинг услуги и съдържание за уебсайтове и издания. Благодарим ви за вниманието! Научете повече за нас – посетете ни.

Отслабване с правилен хранителен режим
4 (80%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top