Home / ОТНОШЕНИЯ / Какво искат мъжете? Какви жени харесват и не харесват мъжете?

Какво искат мъжете? Какви жени харесват и не харесват мъжете?

Всички вярваме донякъде в наложения от обществото стереотип, че мъжете харесват слаби дългокраки манекенки с холивудска усмивка. А дали е така?
Много мъже наистина държат предимно на външния вид, но често не поддържат дълги връзки с красавици поради ред причини. Представителите на силния пол залагат на други качества при избора си на партньорка и избягват силните, прекалено лигавите и скучните жени. В една връзка, освен физическо привличане, мъжете търсят разбиране, подкрепа и истински чувства и предизвикателство.
Преди всичко, мъжете искат стабилна връзка с човек, който ще ги накара да се чувстват обичани и обичащи. Мъжете търсят жена, с която могат да споделят и на която могат да разчитат в труден момент.
Жените, които най-често отблъскват мъжете от себе си са тези с ограничен умствен багаж. Мъжете също не харесват жени без чувство за хумор, както и прекалено обсебващи представителки на нежния пол.
Друг тип жени, които не се харесват на повечето мъже са жените-шефове. Тези жени са самоуверени, независими и амбициозни. Връзките с властни жени изглеждат по-скоро като бизнес взаимоотношения, отколкото като романтични.

Мъжете избягват и жените, които се държат като принцеси. Тези представителки на нежния пол обикновено имат много високи изисквания към мъжете и очакват всичките им капризи да бъдат задоволявани. Не всеки мъж може да се справи с такава „принцеса“ до себе си, а и тези, които успяват не след дълго прекратяват отношенията си с капризните жени. Изкуствените красавици създават впечатлението, че са повърхностни и не се интересуват от нищо друго, освен от материалното. Нито един мъж не може да се чувства спокоен и щастлив с такава жена и колкото и да ви се струва странно, мъжете обичат да общуват. Разбира се, те странят и от жените тип „най-добър приятел“. По простата причина, че те все пак имат най-добър приятел мъж. Грубите жени, както и тези, които са загубили женственото в себе си, гледайки футбол и наливайки се с бира пред телевизора, отблъскват мъжете също толкова, колкото и глупавите жени.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top