Home / ДИЕТИ / Бърза билкова диета за отслабване
bilkova dieta
Изпробвайте тази билкова диета за отслабване

Бърза билкова диета за отслабване

Бърза билкова диета за отслабване
4.8 (96%) 5 votes

Тази билкова диета топи до пет килограма само за няколко дни

Продължителността на бързата билкова диета е пет дни и през тях е необходимо да замените водата с билков чай. Билките, които се използват при диетата са липа и имел в комбинация с мед и лимон. Силата на диетата се състои в регулиране на обмяната на веществата, което пък гаранция за трайния й ефект.

Липовият чай е много известен със своите лечебни свойства. Липовия цвят се съдържа витамин А и С. Билката има диуретични и противовъзпалителни свойства, а освен това оказва и ободряващо действие върху целия организъм.

Имелът регулира обмяната на веществата и кръвното налягане, спомага за нормализиране на хормоналния баланс и снабдяването на организма с калий.

Бързата билкова диета с чай от липа и имел спомага за засилване на метаболизма и постигнатите резултати се запазват за дълъг период от време. Добре е да знаете, че при билковата диета няма ограничение в храната, но все пак е добре да не прекалявате и да заложите и на физическата активност. Силата на билкова диета за отслабване се крие в комбинацията на действието на мед, лимон, липа и имел.

bilkova dieta
Изпробвайте тази билкова диета за отслабване
През първия ден от билкова диета е необходимо да си направите отвара от две супени лъжици липа и литър вода. Имайте предвид, че не бива да консумирате други течности и ако сте привикнали на по-голямо количество е добре да си приготвите двойна доза.

Втория ден от диетата включва приема на чай от имел приготвен в същото количество както липовия. През третия ден от бързата билкова диета се прави комбиниран чай от имел и липа, като в два литра вода се добавят по две супени лъжици от всяка билка. Четвъртия и петия ден се повтаря същото с тази разлика, че при единия ден добавяте и две супени лъжици мед към чай, а последния ден от билковата диета прибавяте и прясно изцеден сок от лимон към приготвената отвара от билки.

Тази билкова диета и изключително ефективна и резултатите от нея се запазват за много дълъг период от време.

About Силвия Георгиева

Check Also

djindjifil

Пет причини да включите джинджифил в менюто си

Оцени Вижте няколко ползи от консумацията на джинджифил Джинджифилът има твърде специфичен вкус и е …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *