Home / ДИЕТИ / Невероятната диета VB6, по която лудна целия свят
Невероятната диета  VB6, по която лудна целия свят

Невероятната диета VB6, по която лудна целия свят

VB6 е диета, с която отслабвате здравословно

Диетолога Марк Битман направи истински бум с разпространението на откритата от него диета VB6. Странното наименование всъщност означава Веган преди 6. Според Битман този хранителен режим не е просто диета , а начин на хранене за цял живот. Марк Битман успява да свали цели 16 килограма с диетичното си хранене по VB6.

Тайната на този невероятен режим се крие в това, че сутрин и през деня се хапват само плодове, зеленчуци или ядки в суров или сготвен вариант, а след 18 ч. вечерта са позволени всякакви малки любими изкушения, но в умерено количество. Битман е привърженик на теорията, че лишението от различни групи храни само вреди на организма и точно за това той препоръчва диетичния режим VB6 да се превърне в начин на хранене за цял живот. Неотдавна марк Битман издаде книга, посветена на Веганството, в която са публикувани и над 60 рецепти за обяд и закуска.

 bionse

Бионсе влезе във форма с невероятната веган диета VB6

Като за начало може да започнете със седем дневен режим на диетата, като внимавате да хапвате месо само вечер. За закуска е позволено мюсли с бадемово мляко или сок, порция варена елда с лъжичка мед, зеленчуков сандвич или плодова салата. За обяд може да се насладите на една порция сготвени зеленчуци, предимно варени,печени или на пара. Тук разнообразието е твърде голямо като се започне от доматен, картофена или гъбена супа, през зеленчукови кюфтета и се стигне чак до задушен ориз със зеленчуци или зеленчукова яхния. Позволена е и междинна закуска, която включва плод или шепа сурови ядки. Позволени са също и различни зеленчукови салати поръсени със семена по избор. Вечерята е като за лакомници, но тя включва само едно блюдо, което е месно. Тук може да се спрете на пилешка, телешка или свинска пържола, любимата порция паста или парче пица, а защо не и изкушаващо парче торта.

Тази невероятна диета позволява на всички, които не могат да се ограничават трайно от любимите си храни да съобразят хранителния си режим с веганство през деня и наслада за вечеря. Имайте предвид, че резултатите при диетата VB6 идват бавно, но отслабването е трайно и здравословно за организма.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=8grHR-xIgyU&w=560&h=315]

Невероятната диета VB6, по която лудна целия свят
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Силвия Георгиева

Scroll To Top