Home / НАЧАЛО / ДРАМА в „Шоуто на Слави“

ДРАМА в „Шоуто на Слави“

Слави Трифонов остави Цветелина Грахич без работа

Слави Трифонов е решил да прекрати деловите си отношения с Цветелина Грахич и да раздели дуото им с Годжи. Водещият взел решението, докато двойката бе на турне в САЩ близо 2 месеца. 

Причината за обрата в "Шоуто на Слави" е факта, че певицата има романтична връзка с Годжи, но и конфликтите, които създава в Ку-ку Бенд. Музикантите се жалнали пред шефа си, че Грахич е причина за напрежението в оркестъра. Певицата не спирала да спори и да се кара с колегите си. По време на отсъствието й Слави преценил, че в студито е далеч по-спокойно и нямат нужда от нея, писа "Всеки ден".

Разбира се, не само конфликтната натура на Грахич е причина за отстраняването й. Връзката й с Годжи съвсем не се харесвала на Трифонов, въпреки че самият той е близък с балерината Мартина. Освен това двойката реши да остане в САЩ по-дълго от планираното и да се порадва на любовта си. Такива неща Дългия обикновено не прощава и наказва сурово, разкриват хора от екипа му. 

Поне колегите на Грахич ще са доволни, тъй като им е писнало от скандали и драми. Какво мисли за това Годжи обаче, все още не се знае…
 

About Zlatina Galina

Check Also

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?

3.4 / 5 ( 5 votes ) Андреа и тайната изгора на Кобрата в юмручна …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *